Mediamentorerna_logo

PODCAST

​Vår podcast kommer snart tillbaka i ny skepnad!

UNT:s publisher om tidningen som startade som ett organ för demokrati - och hur man försöker vara detsamma idag. På helt nya sätt. Och når framgång, trots skakig bransch. Men prisregnen och framgångarna hos både annonsörer och användare, känns inte så plötslig för Hanna Stjärne.

Mediestrategen Brit Stakston om hur media måste ställa om för att överleva - i ett samtal direkt från Stora torget i Visby - under Almedalen 2014!

Om det unika arbetet hon ledde på Norran, och om vilket ledarskap som behövs framöver. Anette Novak, VD på Interactive Institute Swedish ICT och med styrelseuppdrag pågående eller bakom sig i Sveriges Radio, Tidningsutgivarna och Fojo bland annat. Intervju från Mediedagarna i Göteborg 2014.

Att rusta sig för framtiden handlar att utveckla sin affärsmodell genom bättre relationer, kommunikation och ledarskap. TU släppte nyligen en rapport där 400 mellanchefer i tidningsbranschen berättar om hur det står till med ledarskapet. Och Bengt Olsson, Stampens HR-chef som var med i det arbetet, applåderar inte resultatet man fick fram. (Intervjun är från Mediedagarna i Göteborg mars 2014 och ljudet är live. )

En av intervjuerna från vår monter på Mediedagarna i Göteborg 2014, som vi delade med förbundet Medieledarna. Intervjun görs av ordförande Andreas Miller från dem, och ljudet är - live :)

MM & Co

Nr 9
Vi har gjort hela läxan!

Nr 8
Knäck den digitala koden!

Nr 7 
Ledarskap - en ständig process

Nr 6
Stärkt ledarskap - ren business

Nr 5
När Expressen avpixlade Avpixlat!

Nr 4
Forskning visar - du är inte den chef du tror.

Nr 3
Chef över polarna

Nr 2
Människan bakom intervjupersonen

Nr 1
Utan återkoppling ingenting