Mediamentorerna_logo

Nyhetsbrev oktober 2013

Återkoppling - för medier in i framtiden!

Vi tror att du ofta känner, att det är svårt att möta dina medarbetares oändliga och relevanta behov av återkoppling och feedback på jobbet de gör i vardagen. Men hur ska du göra, och hur ska du hinna med? Hur ska ni veta vart ni ska, när medielandskapet ser ut som det gör, och hela tiden förändras?
Forskning visar att återkoppling är det som tar er framåt, och på dagens mediemarknad är återkoppling det bästa utvärderingsverktyget att kolla av om man är på rätt väg i den besvärliga medieverkligheten.

Om vi har rätt, tycker jag att du ska kolla in Mediamentorernas nya utbildning i just återkoppling. Där får du och dina arbetsledare metoderna, som är enkla att lära och direkt visar sig som vinster i er vardag. Ni vinner tid, pengar och den journalistik eller det resultat ni vill uppnå.
Ni får teori - och ni får testa hur ni ska tillämpa den sedan. Inte som något extra ovanpå den dagliga kärnverksamheten. Utan som en lika självklar och integrerad del som att ta fram vinkel eller målgrupp.
Vi håller i dig, handleder när vardagen sen hotar att äta upp dina goda föresatser, och när du gör det här jobbet, kommer dina medarbetare att ta större ansvar och bidra än mer.
Efter utbildningen har du verktyg för att få den återkoppling du och dina medarbetare länge behövt, att fungera. Vi som länge jobbat med de här frågorna i branschen, har sett det hända om och om igen. Det - har fött vår nya utbildning. Utbildningen startar i december/januari 2013-2014
För mer info kontakta Katarina Pietrzak.
 

Utveckla ett mer effektivt och roligare sätt att leda redaktionen i vardagen. Under tre intensiva kursdagar (2 + 1) jobbar vi med sex praktiska ledarverktyg, antingen skapade för eller helt anpassade till media. Vi utgår alltid från ditt verkliga nuläge och dina egna konkreta exempel, vilket gör att nya kunskaper snabbt kan omsättas i praktisk handling. Detta är mest populära kurs och en snabbintroduktion till sex effektiva verktyg för medieledare på olika nivåer i företaget. Våra utbildningsgrupper är relativt små, 6-8 personer, vilket ger var och en större möjligheter att ta upp egna frågor och situationer. Inkl individuell handledning mellan kursträffarna.

Kursstart januari 2014
Kontakt Tinna Bondestam

Katarina Pietrzak 0736-223662

Per Andersson 0708-777965

Tinna Bondestam 0703-092738

Thomas Lundkvist 08-553 41 974

Peter Sommerstein 0768-564830
 

FLER KURSER I HÖST

MM Medarbetarsamtalet   
Har du regelbundna medarbetarsamtal, men känner att de inte leder dit du vill?
Det enda sättet att öka effektiviteten hos människor i en organisation är att reflektera över gemensamma och individuella mål för att skapa förståelse och delaktighet. Genomtänkta
medarbetarsamtal är en nyckeln för att nå målen.
 

Mer kursinformation och anmälan

EN EGEN COACH

Sugen på att testa handledning/
coachning för att utveckla dig i rollen som chef/arbetsledare? 
Vi introducerar konkreta verktyg och hjälper dig att lägga upp dina egna strategier. Alla våra handledare/coacher är mycket erfarna både som mediechefer och konsulter.
KLICKA HÄR FÖR INFO & ERJBUDANDE