Mediamentorerna_logo

SENASTE NYTT

DE ÖKAR ANTALET FULLBETALANDE KRAFTIGT

En skånsk mediekoncern ökar just nu antalet fullbetalande läsare kraftigt.
Och de är övertygade om att de hittat ett av recepten på framgång.

DE UTMANAR MEDIEJÄTTARNA

Den lokala uppstickaren

Nomineringarna till det prestigefyllda priset som Årets Dagstidning innehöll två välkända och väntade namn: Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet. Mer överraskande för många var nog den tredje nominerade: Kristianstadsbladet.
Mediamentorerna blir extra glada eftersom vi har jobbat med Kristianstadsbladet mitt i förändringen under de senaste åren.


Läs mer

SANNING ELLER KÅNKA I DIGITALT HÅNGEL

Katarina Pietrzak

Har du redan bestämt dig för hur sanningen ser ut (och berättar det dessutom gärna för världen :)? Eller tycker du att världen är så rörig att du bara vill blunda och fortsätta som du alltid gjort? Törs du konka för att få kyssas och hångla mera, eller känns det tryggare att ägna sig åt det du redan vet?Läs mer

JOURHAVANDE COACH

Kostnadsfritt under corona

Behöver du någon att snacka med en stund?
Vi vill dra vårt strå till stacken och kroka arm med er samhällsbärande ledare och medarbetare där ute som nu gör ett fantastiskt jobb. Utnyttja vår kostnadsfria möjlighet till en coachning under corona-krisen.


Läs mer

DIGITALA RÄCKVIDDEN - EN HYGIENFAKTOR

Jonas Elgh

Aldrig tidigare har experterna varit så många och osäkerheten så stor när det gäller utvecklingen av journalistiken, medieprodukterna och dess finansiering och lönsamhet. Hur man än vrider och vänder på begreppen och dess innebörd, kommer vi inte ifrån att förmågan att nå ut, nå fram och nå in är helt avgörande för ett medieföretags framtid. Vad vi vill vara och betyda för andra har ingen större mening, om vi inte är synliga för de vi vill nå.

Läs mer