Mediamentorerna_logo

vad vill du utveckla?

Vi har jobbat med ledarutveckling i över 20 år. Vi har alla själva varit ledare.  Vi vet hur svårt det är. Och vi vet vad man kan göra för att utvecklas. Vi har en rad olika erbjudanden för dig som är chef eller arbetsledare och som behöver stöd till utveckling av nån som förstår.

UTvecklingsinsatser

Feedback & Utvärdering

För er som har svårt att få till förändringen eller vill utveckla den ännu mer. Som vill hitta möjigheterna och vägen framåt.
 Läs mer...

 

tre:sex

Vår långkörare. Sex ledarverktyg på tre dagar plus handledning. Utgår alltid från deltagarnas egna behov och erfarenheter.
Läs mer...

 

medarbetarsamtal

Alltid relevant och grundläggande verktyg för att som chef interagera med sina medarbetare på ett sätt som inspirerar och utvecklar.
Läs mer...

 

fyrarummaren

Fantastiskt verktyg för att nå de nödvädniga insikterna om den förändring ni är inne i. Programmet är utecklat av den svenska psykologen Claes Janssen.

Läs mer...

förändringsledaren (flu)

En av landets mest avancerade utbildningar för den som vill lära sig allt om förändringslogik och metodik.
Läs mer...

HANDLEDNING

Handledningsprogram

Du som chef eller arbetsledare ska leda andra att göra jobbet och nå sina mål. Och vi ser att ledare i handledning - både utvecklas och når bättre resultat än andra!
Läs mer...

individuell handledning

För dig som har specifika behov och frågor som du känner att du behöver enskilt stöd och handledning i, erbjuder vi samtalspaket helt utformade utifrån dina behov.
Läs mer...