Mediamentorerna_logo

vad vill du utveckla?

Vi har jobbat med ledarutveckling i snart 25 år. Vi har alla själva varit ledare.  Vi vet hur svårt det är. Och vi vet vad man kan göra för att utvecklas. Vi har en rad olika erbjudanden för dig som är chef eller arbetsledare och som behöver stöd till utveckling av nån som förstår.

KURSER

tre:sex

 Vår mest efterfrågade kurs har fått nya datum våren 2020. Sex ledarverktyg på tre dagar plus handledning. Utgår alltid från deltagarnas egna behov och erfarenheter.  
Läs mer

Feedback & Utvärdering

För er som har svårt att få till förändringen eller vill utveckla den ännu mer. Som vill hitta möjigheterna och vägen framåt.  
Läs mer

 

medarbetarsamtal

Alltid relevant och grundläggande verktyg för att som chef interagera med sina medarbetare på ett sätt som inspirerar och utvecklar. 
Läs mer

 

fyrarummaren

Fantastiskt verktyg för att nå de nödvädniga insikterna om den förändring ni är inne i. Programmet är utecklat av den svenska psykologen
Claes Janssen. 
Läs mer

HANDLEDNING

JOURHAVANDE COACH i CORONATIDER

Vi vill dra vårt strå till stacken och kroka arm med er samhällsbärande ledare och medarbetare där ute som nu gör ett fantastiskt jobb. Vi erbjuder en kostnadsfri coachning för nya kunder under hela 2021. 
 Läs mer

HandledningsGRUPP

Du som chef eller arbetsledare ska leda andra att göra jobbet och nå sina mål. Och vi ser att ledare i handledning - både utvecklas och når bättre resultat än andra! 
Läs mer

 

individuell handledning

För dig som har specifika behov och frågor som du känner att du behöver enskilt stöd och handledning i, erbjuder vi samtalspaket helt utformade utifrån dina behov. 
Läs mer