Mediamentorerna_logo

med fokus på kunden

Mediamentorerna är ett företag med sin bas och sin huvudsakliga verksamhet i Sverige.
Men vi arbetar också internationellt när tillfälle ges. Vi har exempelvis haft en viss betydelse för medieutvecklingen både i Vietnam och Namibia. Idag ligger dock huvudelen av våra uppdrag i lokala mediehus eller public service. Det går att se i listan över en del av våra kunder nedan.

kunderna

Sveriges Television
Östersunds-Posten
UR
Gota Media
Sveriges Radio
Hyper Island
Borås Tidning
VK Media
FOJO
Norra Skåne
Skånska Dagbladet
Hallpressen

m fl
 

så säger de

"Efter att ha jobbat 23 år inom Public Service har mängder av kurser och utbildningar passerat revy. Men ingen har hållit samma höga klass som Mediamentorernas utbildning för SVT:s redaktörer. Med stor erfarenhet, passion och glädje gav kursledarna mig en utmärkt plattform för att lättare förstå och verka inom det snabbt förändrade medielandskapet. Kunskaperna kommer att sitta kvar länge. "
/Niklas Lind, fd SVT, numera kommunikationschef Falu kommun
Vi behövde gräva djupt i gamla hjulspår för att skapa en gemensam organisation som kan utveckla ny journalistik och ge oss nya intäkter. Mediementorerna ledde förändringsprocessen med hela personalen och jobbade mycket nära en nyckelgrupp med mellanchefer.
/Hans Lindberg, Chefredaktör Östersundsposten

"En väl genomtänkt utbildning med ett tydligt fokus på den digitala transformationen, med konkreta metoder. Tillsammans med Mediementorerna jobbade vi fram ett upplägg på utbildningen och de var i den processen väldigt lyhörda, men också tydliga med vad de inte ville göra avkall på. De var också skickliga på att möta deltagarna där de befann sig.
/Anna Werkström, Projektledare Regionalprojektet SVT

"Katarina har en mycket intressant bakgrund som HI har stor nytta av. Det märks att hon har ett stort klappande hjärta för kvalitetsfrågan generellt, vilket gör det spännande"
/Hyper Island