Mediamentorerna_logo

CASE: Mediamentorerna & sveriges radio

De senaste fem åren har vi med ett antal upphandlade ramavtal i ryggen fått vara med på en mycket spännande utvecklingsresa i ett av världens mest respekterade radiobolag. ”Fler röster och starkare berättelser för en större förståelse”, det är en förenklad variant av visionen som Sveriges Radio 2020 arbetar mot. 

I nära samarbete med chefer och kompetensavdelning har vi genomfört skräddarsydda insatser för den strategiska ledningen, skapat utbildningsprogram för redaktionella chefer och producenter, jobbat med produktutveckling i team som vill ta journalistiken vidare i det digitala medielandskapet. Uppdragen inom SR har för oss till Jönköping, Halmstad och Luleå, in i Berwaldhallen och till Sveriges Radio Finska. Vi har hängt med innovationsteamen som huserar i Radiohuset vid Gärdet och vi har mött talkshowstjärnorna och inte minst teknikerna som ligger steget före. 

Att Mediamentorerna i mer än 25 år haft förtroendet att bidra med många olika typer av utvecklings- och ledarstöd inom Public Service både i Sverige och övriga världen är vi mycket stolta över.